info@marathonklaverjassen.nl

 

 

Klaverjas/Joker weekend Hotel Brinkzicht in Vledder

Van vrijdag 15 t/m maandag 18 maart 2019 organiseren wij een klaverjasweekend naar Hotel Brinkzicht in Vledder. Bij voldoende belangstelling kan er ook gejokerd worden.

Verhuld tussen maar liefst drie nationale parken in het Drentse dorpje Vledder ligt het 3*** superior Hotel Brinkzicht.

 

 

 

   

 

Het hotel heeft in 2017 een totale metamorfose ondergaan. Bijna alles is nieuw of vernieuwd: de gevel, hotelkamers, interieur en zelfs het servies. Overeind blijft de warme deken van gastvrijheid en service. 

 
In het hotel vindt je een lounge, restaurant, een gezellige huiskamer met airconditioning en een overdekte rookruimte. Het pand is barrièrevrij en uitgerust met meerdere liften. Hierdoor kunnen minder validen ook zorgeloos van hun vakantie genieten. Het terra
s ligt beschut, op een gezellige binnenplaats. Het hotel beschikt daarnaast over een ruim parkeerterrein, gratis Wifi en op de kamer kan kosteloos gebeld worden naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland.

   


 

De kamers:

Hotel Brinkzicht beschikt over 48 sfeervolle kamers die zeer comfortabel en van alle gemakken voorzien zijn. Allen met douche, toilet, televisie, wekkerradio, föhn, vergrootspiegel en kluisje.

 

 

 

   

 

   

 

 

Hotel Brinkzicht

 

De kamers

 Het restaurant

 

 

 


 

Prijs:
Wij kunnen u dit weekend aanbieden voor € 179,00 per persoon op basis van halfpension. Toeslag eenpersoonskamer € 22,50 voor het hele weekend. Uiteraard zijn de klaverjasdrives, een welkomstdrankje en een kopje koffie tijdens het klaverjassen hierbij inbegrepen!


Uw aanmelding is pas definitief na ontvangst van de 1e termijn.

  


 

Inschrijven:

Wilt u zich inschrijven voor dit weekend neem contact op met:


Elma Degeling 06 - 11473591

e.degeling@marathonklaverjassen.nl

 

of

 

Jan Keijser 06 – 53507354
j.keijser@marathonklaverjassen.nl

 

Wilt u graag mee maar heeft u geen vervoer, bel dan ook even.

In onderling overleg moet het te regelen zijn dat u met iemand mee kunt rijden!