Marathonklaverjassen
Als het om klaverjassen gaat!

Klaverjasweekend najaar 2024

Van vrijdag 11 oktober t/m maandag 14 oktober 2024 organiseren wij een koppel klaverjasweekend, NKU Rotterdams systeem, naar Stadshotel Ootmarsum in Ootmarsum. Gaat u ook weer mee?

Aan de rand van het centrum van Ootmarsum staat Stadshotel Ootmarsum. Maar, hoe gek het misschien ook klinkt, Stadshotel Ootmarsum heeft geen stadse allures. Integendeel. In Stadshotel Ootmarsum maakt u kennis met de sfeer en de ongedwongen gastvrijheid van het Twentse land.

Faciliteiten:
De kamers hebben een knus zithoekje en zijn voorzien van comfortabele bedden. De bijbehorende badkamer is functioneel ingericht en uitgerust met modern sanitair. De algemene vertrekken bevinden zich op de begane grond. Hier ontbijt u ’s ochtends in de ontbijtzaal en wordt ’s avonds in het restaurant het diner geserveerd. U kunt gezellig aanschuiven in de huiskamer, of in de serre genieten van een kopje thee of een drankje. Of geniet van het terras nét even uit de drukte van de stad.

Prijs:
Wij kunnen u dit weekend aanbieden voor € 219,00 per persoon op basis van halfpension. Toeslag eenpersoonskamer € 33,00 voor het hele weekend.
Uiteraard zijn de klaverjasdrives, een welkomstdrankje en een snack tijdens het klaverjassen hierbij inbegrepen!

Inschrijven:
Gebruik onderstaand formulier om in te schrijven of neem contact op met Elma 06-11473591 of Jan 06-53507354.E-mailen